FloraHolland+voegt+programma%27s+samen
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland voegt programma's samen

Royal FloraHolland is gestart met het invoegen van de zes strategische programma's in de bestaande organisatie.

De logistiek bij kwekers op de tuin en naar de marktplaats toe, is nauw verbonden met de logistiek op de marktplaats zelf, zegt een woordvoerder van de bloemenveiling. 'Vandaar dat we alle logistieke activiteiten van de programma's Het Nieuwe Veilen en Floricultural Logistics Optimization Worldwide hebben samengevoegd.'

Die twee gaan verder als nieuw strategisch programma 'De Nieuwe Ketens' bij het bedrijfsonderdeel operations. 'Het doel van De Nieuwe Ketens is om de logistieke ketens efficiënter in te richten, te innoveren en te standaardiseren.'

Digitaal veilen

FloraHolland kijkt ook naar nieuwe manieren van handelen en veilen, waarbij digitalisering een grote rol speelt. Innovaties op dit gebied zoals Vandaag voor Morgen en Vandaag voor Vandaag van het programma Het Nieuwe Veilen brengt het bedrijf onder bij het team van de chief digital officer, Gerhard van der Bijl.

De overige programma's Coöperatie 2020, World Flower Exchange en Samen Verbeteren blijven als programma bestaan op een nieuwe plek in de bestaande organisatie. Let it Grow behoudt zijn status aparte als innovatie-initiatief naast de organisatie, aldus FloraHolland.

FloraHolland richtte in 2015 zes programma's op om de strategie 2020 te helpen realiseren. Zij kregen toen een plek naast de bestaande organisatie om snel te kunnen innoveren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  22° / 10°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 11°
  70 %
 • Donderdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer