Gouden+Kaasboor+voor+Jaco+Blankespoor
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Gouden Kaasboor voor Jaco Blankespoor

Jaco Blankespoor, manager Productie en Kwaliteit bij Rouveen Kaasspecialiteiten (Coöperatieve Zuivelfabriek 'Rouveen' u.a.) is de winnaar van de Gouden Kaasboor 2017 als beste kaaskeurder van Nederland.

p 26 en 27 september 2017 hebben kaasprofessionals vanuit de kaasindustrie, -handel, -speciaalzaken en -kennisinstituten gekeken, geroken, gevoeld en geproefd van een speciaal voor hen geselecteerd assortiment Nederlandse kaas. Dat gebeuden tijdens de vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten.

Diegenen, die het allerbeste soort, rijpingsstadium, smaak en kwaliteit hebben onderscheiden, zijn in de prijzen gevallen en kunnen zich de beste kaaskenners van Nederland noemen.

Donderdagavond was te prijsuitreiking in Hart van Holland. Hier werden onder meer ook gouden medailles uitgereik aan Jaap Huisman van Zijerveld uit Bodegrave in de categorie Handel. Elles de Vaal van De Graafstroom uit Bleskensgraaf won in de categorie Industrie.

Tot slot was er ook een gouden plak voor Jo Hulsebos-Wals van kaashandel Wals in Landsmeer, in de categorie Detailhandel.

Weer

 • Dinsdag
  24° / 9°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 11°
  70 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer