Fedecom+faciliteert+landbouwvakbeurs+Assen
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Fedecom faciliteert landbouwvakbeurs Assen

Fedecom, Expomanagement en Libéma werken samen om de komende editie van de Landbouwvakbeurs Assen tot een succesvolle presentatie van de agrarische sector te brengen.

Na de gerechtelijke uitspraak over ontruiming van de TT-Hal was er onduidelijkheid ontstaan over de uitvoering van de Landbouwvakbeurs. Dankzij afspraken van Fedecom met respectivelijk Libéma en Expomanagement zal de Landbouwvakbeurs in Assen gewoon doorgaan.

De noordelijke mechanisatieshow in van 28 november tot en met 1 december 2017 in de TT Hal Assen. Fedecom heeft het initiatief genomen om de beurs toch mogelijk te maken in het belang van de exposanten en de bezoekers.

'Iedereen is er bij gebaat dat er rust komt in de evenementenmarkt en dat er een goede presentatie van de agrarische sector in de noordelijke regio plaatsvindt', zegt Fedecom-directeur Gerard Heerink.

Duidelijkheid

Fedecom organiseert deze editie van de beurs, waarbij de productie wordt verzorgd door Expomanagement en de TT Hall gehuurd wordt via Libéma. 'Wij zijn tevreden dat er duidelijkheid is voor alle betrokkenen. Ook is Fedecom blij met de constructieve medewerking van alle partijen', zegt Heerink

Deze agrarische indoor vakbeurs wordt georganiseerd door en voor landbouwmechanisatiebedrijven en overige agrarische dienstverleners in Noordoost-Nederland. De beurs is bedoeld voor presentatie van mechanisatie en diensten ten behoeve van de agrarische sector waarbij de ontmoeting tussen boeren, loonwerkers en dealers centraal staat.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  23° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  24° / 7°
  10 %
 • Zondag
  23° / 7°
  10 %
Meer weer