LTO%2Dbestuurders+borrelen+met+Kamerleden
Nieuws
© Dirk Hol

LTO-bestuurders borrelen met Kamerleden

Als gevolg van het moderniseringstraject van LTO Nederland zijn veel nieuwe bestuurders aangetreden. Die troffen in Den Haag de tuinbouwwoordvoerders van de belangrijkste Kamerfracties.

Die kennismaking kwam er om zo de lijnen met de Haagse politiek kort te houden. Tijdens een informele bijeenkomst bespraken de vakgroepvoorzitters en portefeuillehouders actuele zaken met de Kamerleden.

Op de foto Maurits von Martels (CDA, tweede van links) in gesprek met (vlnr) LTO-manager Jan Claassen, Wouter Hartendorf, sinds deze week voorzitter van LTO Vleesveehouderij en Wil Meulenbroeks, kort geleden benoemd tot voorzitter van LTO Melkveehouderij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 8°
  10 %
 • Zondag
  23° / 7°
  10 %
 • Maandag
  23° / 6°
  10 %
Meer weer