Dewulf%2DMiedema+gaat+verder+als+Dewulf
Nieuws
© Eigen Foto

Dewulf-Miedema gaat verder als Dewulf

Dewulf-Miedema gaat verder onder de bedrijfsnaam Dewulf. De fabrikant van machines voor de teelt van aardappelen en wortels zet daarmee de volgende stap in het fusieproces dat beide bedrijven hebben gezet.

In november 2014 tekenden het Belgische Dewulf en het Nederlandse Miedema een overnameovereenkomst. Dankzij die fusie groeiden beide bedrijven uit één van de belangrijkste producenten van landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen.

De twee bedrijven waren al vanaf het begin complementair aan elkaar en zijn tijdens de voorbije jaren steeds meer vergroeid tot één entiteit. Intern werkten de twee bedrijven al lang samen als één bedrijf. De samenwerking duidelijk maken in de naam is een logische stap.

Slogan

Bij de naamsverandering hoort ook een aangepaste slogan: enjoy growing. Die slogan is tweeledig te interpreteren. Enerzijds benadrukt 'enjoy' één van de kernwaarden van Dewulf, namelijk: plezierig. Het bedrijf hecht veel belang eraan dat het aangenaam en gemakkelijk werken is met zijn machines.

Anderzijds slaat 'growing' op de bedrijfsgroei die Dewulf voor zijn klanten mogelijk wil maken. Maar de term staat ook letterlijk voor het laten groeien van gewassen en de ingebakken passie voor de landbouw.

De vertrouwde merknamen Dewulf en Miedema blijven behouden voor de grondbewerkings-, poot-, rooi-, sorteer- en inschuuroplossingen van Dewulf. Op het personeelsbestand heeft de naamsverandering geen impact.

Weer

 • Dinsdag
  24° / 9°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 11°
  70 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer