Directeur+neemt+meerderheidsbelang+Tolsma%2DGrisnich
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Directeur neemt meerderheidsbelang Tolsma-Grisnich

Commercieel directeur Dim-Jan de Visser heeft een meerderheidsbelang verkregen in de Tolsma-Grisnich Group uit Emmeloord.

Visser heeft op 6 oktober een meerderheidsbelang in het bedrijf verkregen door samen met de regionale Participatiemaatschappij Wadinko te Zwolle de aandelen van de huidige eigenaren, de families Goos en Van Hooijdonk, over te nemen.

In de nieuwe situatie is De Visser benoemd tot algemeen directeur van de Tolsma-Grisnich Group. Pieter Wesseling die deze functie in de afgelopen vijf jaar heeft bekleed (volgens afspraak in een tijdelijk karakter), treedt hierbij terug.

Dagelijke aansturing

Per 12 oktober is Michaël Koridon toegetreden tot de directie als financieel en operationeel directeur van de Tolsma-Grisnich Group. De dagelijkse aansturing van de Tolsma-Grisnich operatie valt hiermee ook onder zijn verantwoordelijkheid.

Tolsma-Grisnich biedt totaaloplossingen voor het hele traject van inschuren, bewaren, verwerken en verpakken van agrarische producten. Er werken zo'n 220 mensen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  25° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  21° / 10°
  10 %
 • Woensdag
  22° / 9°
  70 %
Meer weer