Van+Drie+wil+afzet+kalfvlees+Midden%2DOosten+vergroten
Nieuws
© VanDrie Group

Van Drie wil afzet kalfvlees Midden-Oosten vergroten

VanDrie Group wil de afzet van kalfsvlees in het Midden-Oosten vergroten. De kalfsvleesproducent is met Eurocommissaris Phil Hogan mee op een handelsmissie naar Saudi Arabië.

Onder leiding van Eurocommissaris van Landbouw en Plattelandsontwikkeling, Phil Hogan, brengt een handelsdelegatie vanuit de Europese Unie (EU) een officieel bezoek aan Saudi Arabië. Henny Swinkels (Director Corporate Affairs) vertegenwoordigt de VanDrie Group tijdens de reis. De agro- en foodhandelsdelegatie bestaat uit 50 vertegenwoordigers van bedrijven uit 19 Europese landen.

Aantrekkelijke markt

Het inwonersaantal van Saudi Arabië groeit snel en de relatieve hoge inkomens maken de Saudische markt aantrekkelijk voor Europese agri- en foodproducenten. Het bezoek moet de samenwerking tussen de EU en Saudi Arabië versterken met het oog op de verdere ontwikkeling van bilaterale handel in agri- en foodproducten.

De VanDrie Group handelt al jaren met Saudische partners. Het bezoek biedt een goede kans om de handelsrelaties die er zijn te versterken, merkt Swinkels op. 'Onze ambitie is om de afzet in Saudi-Arabië en aanpalende landen te vergroten.'

Swinkels vervolgt: 'Kalfsvlees past perfect binnen de wensen van de Saudische gemeenschap. Voedselveiligheid, traceerbaarheid, leveringszekerheid en kwaliteit zijn de vereisten. Wij kunnen daaraan voldoen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  24° / 9°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 11°
  70 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer