Hans+Huijbers+benoemd+voor+derde+termijn
Nieuws
© Fotografie Dani

Hans Huijbers benoemd voor derde termijn

Hans Huijbers is herbenoemd als voorzitter van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie. Het is zijn derde en laatste termijn als ZLTO-voorman.

Huijbers (58) is sinds 2009 voorzitter en zijn tweede termijn liep deze maand af. Hij gaf aan beschikbaar te zijn voor een derde termijn. Het ZLTO-bestuur heeft Huijbers daarom opnieuw voorgedragen en werd daarin unaniem gesteund door de ledenvergadering.

De ZLTO-voorman geeft de komende periode verder uitvoering aan de meerjarenvisie: Boeren hebben een oplossing. 'De sector staat voor stevige uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat boeren oplossingen hebben voor allerlei maatschappelijke vraagstukken. Ik wil me ook de komende tijd graag inzetten om dat aan de maatschappij te laten zien. Ik ben nog niet klaar bij ZLTO en ik heb er zin in.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 8°
  10 %
 • Zondag
  23° / 7°
  10 %
 • Maandag
  24° / 6°
  10 %
Meer weer