Roland+Kip+maakt+overstap+van+LTO+Noord+naar+IZZ
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Roland Kip maakt overstap van LTO Noord naar IZZ

Roland Kip verlaat per 1 februari volgend jaar LTO Noord. Kip was sinds september 2012 algemeen secretaris/penningmeester van de vereniging en algemeen directeur van de werkorganisatie.

Kip wordt per 1 februari algemeen directeur bij IZZ, het ledencollectief van vierhonderdduizend mensen die in de zorg werken. 'In de afgelopen 5,5 jaar heeft de Vereniging LTO Noord positieve stappen gemaakt in bedrijfsvoering, strategie en het toekomstperspectief', blikt Kip terug.

Dat is met vereende krachten van bestuurders en medewerkers gebeurd, geeft hij aan. 'Er heeft vernieuwing en professionalisering plaatsgevonden. Ik ben er trots op om hier als directeur aan bijgedragen te hebben en heb met plezier bij LTO Noord gewerkt. Met vertrouwen kijk ik naar de toekomst van de vereniging in de behartiging van de belangen van boeren en tuinders in de negen provincies boven de grote rivieren.'

Het Algemeen Bestuur van LTO Noord bedankt Roland Kip namens de leden voor zijn inzet en beraadt zich op de invulling van de ontstane vacature.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  22° / 10°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 11°
  70 %
 • Donderdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer