De+Bruin+beste+Trioliet%2Ddealer+zelflaadtechniek
Nieuws
© Eigen Foto

De Bruin beste Trioliet-dealer zelflaadtechniek

Mechanisatiebedrijf De Bruijn uit Lexmond in Zuid-Holland is de beste dealer van Trioliet zelflaadtechniek.

Mechanisatiebedrijf W.H. de Bruijn kreeg vorige week een Certificaat van Waardering overhandigd door Trioliet. Het mechanisatiebedrijf ontving de onderscheiding omdat het Nederlands beste Trioliet dealer is op het gebied van zelflaadtechniek.

Al jarenlang loopt de firma voorop in de verkoop van zelfladende voermengwagens en weet ze veehouders te overtuigen van de bijzondere kenmerken van de Trioliet zelflaad-snijtechniek.

Voordelen

Volgens Harry Kleverkamp, verkoopleider bij Trioliet, onderscheidt De Bruijn zich vooral in het benadrukken van de voordelen die zich terugbetalen aan de veehouder. Hierdoor is het mechanisatiebedrijf uitgeroepen tot excellente dealer van het merk Trioliet.

Op de foto (v.l.n.r.) Willem de Bruijn, Elizabeth van Gorsel-De Bruijn, Jan-Maarten de Bruijn, Jan de Groot (vertegenwoordiger De Bruijn), Evert Ardesch (vertegenwoordiger Trioliet) en Harry Kleverkamp (Trioliet).

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 8°
  10 %
 • Zondag
  23° / 7°
  10 %
 • Maandag
  24° / 6°
  10 %
Meer weer