Innovation+center+Cosun+officieel+geopend
Nieuws
© Arie Meijer

Innovation center Cosun officieel geopend

Het nieuwe innovation center van Cosun in Dinteloord is donderdagmiddag officieel geopend.

Verschillende afdelingen van Cosun verhuisden eind augustus van Roosendaal naar de locatie in Dinteloord, onder de rook van de suikerfabriek. Het bedrijf verwacht door de verhuizing sneller te kunnen innoveren.

Ook het IRS, het kenniscentrum voor de suikerbietenteelt, verhuist volgend jaar naar binnen de deuren van Cosun. Volgens general manager Arno Pouls een bewuste keus. 'Uiteindelijk hebben we hiervoor gekozen omdat we de dichter bij SuikerUnie zitten. We zitten dicht bij het AgroFood-cluster. En we zitten in West-Brabant waar de bio-based en AgroFood-economie een belangrijke rol speelt.'

Het pand een oppervlak van 6.500 vierkante meter heeft open kantoorruimtes met onder andere flexwerkplekken, een pilotroom, lab en overlegzalen. Bij Cosun werken 110 tot 120 mensen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  23° / 7°
  10 %
 • Maandag
  24° / 9°
  10 %
 • Dinsdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer