V%C3%A4derstad+geeft+levenslange+garantie+op+schijven
Nieuws
© Eigen Foto

Väderstad geeft levenslange garantie op schijven

Väderstad introduceert een levenslange garantie op originele schijven. Als een schijf tijdens zijn levensduur gebreken vertoont, vervangt Väderstad deze gratis.

De levenslange garantie, geldt voor originele schijven van het productiejaar 2018, vanaf oktober 2017. Als teken van de hoge kwaliteit van het staal en de productieprocessen zijn alle originele schijven van Väderstad voorzien van de aanduiding V-55.

Mattias Hovnert, directeur verkoop en marketing bij Väderstad: 'Het feit dat Väderstad zelf zijn slijtdelen produceert, geeft ons volledige controle over het productieproces. Wij vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en willen dat onze klanten zich zeker voelen in hun keuze voor Väderstad.'

Strenge eisen

Väderstad maakt de schijven van Zweeds V55-kwaliteitsstaal in de eigen onderdelenfabriek, vlakbij de werktuigenfabriek en het hoofdkantoor in Zweden. De productie voldoet aan dezelfde strenge eisen als alle andere Väderstad-producten.

Hovnert: 'Als de machine van Väderstad is voorziet van duurzame, originele en kwalitatief hoogwaardige Väderstad-onderdelen, blijft de gebruiker verzekerd van de prestaties en resultaten van de machine. Zo zijn de kosten te verlagen en de winst te maximaliseren.'

Weer

 • Maandag
  25° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  21° / 10°
  10 %
 • Woensdag
  22° / 9°
  70 %
Meer weer