Brand+op+akker+in+Vlagtwedde
Nieuws
© Huisman Media

Brand op akker in Vlagtwedde

De brandweerkorpsen van Vlagtwedde en Bellingwolde zijn aan het begin van de avond uitgerukt voor een brand op een akker in Vlagtwedde (Groningen). De brand is mogelijk ontstaan tijdens werkzaamheden op het droge land.

De brandweer was met twee blusvoertuigen ter plaatse. Zij kregen hulp van een boer die met een giertank meer water op het veld bracht. De brandweer bluste de brand en beschermde tegelijkertijd een combine die op het akker aanwezig was, tegen de vlammen.

Later op de avond werd de brandweer opnieuw ingeschakeld voor een brand op hetzelfde akker, waarschijnlijk laaiden smeulende resten op.

Weer

 • Woensdag
  12° / 2°
  10 %
 • Donderdag
  13° / 4°
  10 %
 • Vrijdag
  14° / 4°
  10 %
Meer weer