Zuivelprijzen+allemaal+in+de+min
Nieuws
© Archief

Zuivelprijzen allemaal in de min

De zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week een negatieve ontwikkeling zien. Alle prijzen staan in de min.

Zo daalt de prijs van verse boter, in 25 kilo cartons met 23 euro ten opzichte van vorige week naar 525 euro. Ook alle poederprijzen doen een stapje terug: vol verstuivingsmelkpoeder met 5 euro naar op 280 euro.

De prijs van mager melkpoeder daalt met 8 euro naar 157 euro en van mager melkpoeder voor veevoer met 5 euro naar 133 euro. Weipoeder noteert 2 euro minder dan vorige week en komt deze week uit op 76 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

 Bekijk meer zuivelprijzen

Weer

 • Vrijdag
  17° / 6°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 7°
  20 %
 • Zondag
  10° / 1°
  10 %
Meer weer