Van+Vliet+en+Knoef+leveren+vaarzenkampioenen
Nieuws
© Pieter Stokkermans

Van Vliet en Knoef leveren vaarzenkampioenen

Theo van Vliet uit Nieuwlande bij zwartbont en familie Knoef uit Geesteren bij roodbont leverden zaterdag de vaarzenkampioenen bij de HHH-show in Zwolle.

Van Vliet bracht hiervoor Giessen Charity 138 (V. Atwood) in de ring. In de volle IJsselhallen was de reservetitel bij zwartbont voor Gretha 95, de Doorman-dochter van Bloemen Melkvee uit Vredepeel. Hier was een eervolle vermelding voor Bons-Holsteins Koba 229, eveneens een Atwood-dochter, van Bons Holsteins uit Ottoland.

Bij de roodbonte vaarzen won Big Super Star 168, een Leonidas-dochter van Knoef. Hier was het reservelint voor Bossink Rika 631 (V. Tiger-Lily Ladd P) van Van der Kolk Melkvee uit Wierden. Jimm. Holstein Venetie 30 van John de Vries uit Boyl kreeg hier de eervolle vermelding.

Weer

 • Zondag
  14° / 1°
  10 %
 • Maandag
  12° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / 4°
  40 %
Meer weer