CZAV+neemt+akkerbouwtak+FromFarmers+over
Nieuws
© Eigen Foto

CZAV neemt akkerbouwtak FromFarmers over

CZAV neemt alle akkerbouwactiviteiten van FromFarmers over. Het gaat daarbij om de verkoop van alle niet veevoer-gerelateerde onderdelen.

FromFarmers meldt dat de verkoop van deze akkerbouwactiviteiten voor haar leden geen invloed heeft op het bezit van certificaten en/of participaties. Verder heeft het FromFarmers-bestuur besloten om voor deze leden een overgangsregeling in te stellen voor de benutting van voerequivalenten.

Tot en met 31 december 2020 kunnen de voerequivalenten benut worden met de afzet van akkerbouwproducten die het betrokken lid bij Agriant B.V., dochteronderneming van CZAV, realiseert.

Om dit mogelijk te maken, moeten FromFarmers-leden wel aan Agriant B.V. toestemming geven om de afzetgegevens te verstrekken aan FromFarmers. Het bezit van voerequivalenten dat het betrokken lid op 7 december 2017 heeft, is hierbij het maximaal te benutten aantal.

Weer

 • Dinsdag
  22° / 10°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 11°
  70 %
 • Donderdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer