Rob+Enting+50%2E000ste+social+mediavolger+Nieuwe+Oogst
Nieuws
© Arie Meijer

Rob Enting 50.000ste social mediavolger Nieuwe Oogst

De 18-jarige Rob Enting uit Zuidveld is onze 50.000ste volger op social media. Hij kreeg daarom een tablet cadeau.

Steeds meer mensen weten Nieuwe Oogst te vinden op Facebook, YouTube, Instagram en Twitter. Om stil te staan bij deze mijlpaal van 50.000 volgers, werd een actie in het leven geroepen. Daarbij werd gevraagd onze pagina's te volgen. Rob had geluk. 'Je ziet het natuurlijk niet aankomen. Je moet maar net de 50.000ste volger zijn. Nou, geluk valt bij mij aan de goede kant.'

De vader van Rob heeft samen met zijn oom een biologische melkveehouderij met zo'n 160 melk- en kalfskoeien, 120 stuks jongvee en 120 hectare grasland. Rob volgt de MBO-opleiding veehouderij op het AOC Terra in Emmen en hoopt in de toekomst het bedrijf over te nemen.

Voor hem is het één van de redenen om Nieuwe Oogst te volgen. 'Ik kijk er regelmatig op. Vooral via Facebook zie ik hier en daar wel een bericht van Nieuwe Oost. De berichten over de melkveehouderij en wat er speelt in het nieuws vind ik het belangrijkst.'

Weer

 • Maandag
  25° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  22° / 10°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 11°
  70 %
Meer weer