Bestuurderscorps+LTO+rond+met+laatste+benoemingen
Nieuws
© Alex J.de Haan

Bestuurderscorps LTO rond met laatste benoemingen

LTO Nederland heeft deze week twee landelijke portefeuillehouders benoemd. Daarmee is de bestuurlijke inrichting van LTO Nederland in het kader van de modernisering afgerond.

Trienke Elshof (50) uit Oldetrijne is benoemd tot portefeuillehouder Ondernemen in een Gezonde Omgeving. 'Gezien de discussies over bijvoorbeeld water, fijnstof en CO2 liggen er genoeg complexe dossiers waar wij hard voor aan de bak moeten', reageert de melkveehoudster. Ze blijft regiovoorzitter Noord bij LTO Noord.

Cees Ruhé (51), potplantenteler in het Drentse Erica, is benoemd tot portefeuillehouder Onderwijs en Innovatie. Hij wil zich onder meer inzetten voor de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven. Ruhé blijft ook actief als bestuurder bij LTO Glaskracht Nederland.

Afgelopen week is Arjan Stello (40) uit het Gelderse Hoenzadriel benoemd tot bestuurslid van de vakgroep Paddenstoelenteelt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 8°
  10 %
 • Zondag
  23° / 7°
  10 %
 • Maandag
  24° / 6°
  10 %
Meer weer